අවශ්ය ද්රව්ය:
- සෝයා කිරි ම්ලි ලිටර් 100ක්
- අයිසින් සිනි ග්රෑම් 150ක්
- විපින් ක්රිම ග්රෑම් 200ක්
- මිල්ක් පව්ඩර් ග්රෑම් 75ක්
- චොකලට් පව්ඩර් ග්රෑම් 75ක්
- ලුනු ටිකක්
- වැනිලා ටිකක්
- කජු ටිකක්
සාදන ක්රමය:
මුලින්ම විපින් ක්රිම් හොදින් කුල් කර ගන්න.භජනයක් ලිප තබා එයට සෝයා කිරි දමා රත් කරන්න. එයට සිනි එකතු කරන්න.හොදින් රත් කර එයට ලුනු, මිල්ක් පව්ඩර්, චොකලට් පව්ඩර් එකතු කර උකු කර ගන්න.විප් ක්රිම් හොදින් බිට් කරන්න. වැනිලා දමා අර කලින් මිශ්රණය දමා කලවම් කර කජු කැබලි දාමා පැය 5ක් ෆිසර්(අධි ශීතකරනයේ) එකෙ තබා කැමට ගන්න.
No comments:
Post a Comment